Actualitate

Care sunt zonele de acces la Untold Festival

Untold Festival va începe joi, 30 iulie și se va încheia în 2 august. Sunt așteptați 50.000 de spectator pe zi, din toate colțurile lumii.

Organizatorii Untold Festival au anunțat, luni, ultimele detalii legate de desfășurarea evenimentului. Spectatorii trebuie să știe că există două căi principale de acces plus una specială pentru VIP și persoane pentru dizabilități. “Locațiile principale ale festivalului sunt Cluj Arena, Sala Polivalentă și o parte din Parcul Central. Zona principală de acces se va face de pe aleea din Parcul Central, cu intrare dinspre Opera Maghiară, pe strada George Coșbuc de la intersecția cu strada Cardinal Iuliu Hossu, iar intrarea VIP și pentru persoanele cu dizabilități de pe strada Uzinei Electrice”, a declarat Bogdan Buta, directorul general Untold Festival.

Organizatorii au gândit și ieșiri de urgență, dacă există situații neprevăzute. “În situații de urgență, sunt gândite mai multe ieșiri de urgență atât prin zona de acces a festivalului cât și înspre Splaiul Independenței, zonă care în timpul festivalului va fi închisă tocmai pentru a permite accesul autovehiculelor pentru intervenții în situații de urgență, pentru evacuarea participanților dacă o situație excepțională o cere”, a mai spus Buta.

Ultimele Stiri
abonare newsletter