Actualitate

VIDEO După ce au băut bine, doi minori au început să rupă oglinzile mașinilor parcate. Au avut parte de o „mică” surpriză a doua zi

Șoferul unui autobuz din Gherla și-a găsit miercuri dimineața oglinda ruptă la vehiculul parcat în autogară. S-a adresat poliției, iar în urma verificărilor au fost identificați doi tineri, minori, care și-au găsit un mod mai excentric de distracție.

sursa foto: gherlainfo.ro sursa foto: gherlainfo.ro

Camerele de supraveghere din zonă i-au surprins pe cei doi în timpul acțiunii. În jurul orei 01:30, cei doi intră în autogară. Unul dintre ei trage de oglinda unui Logan, însă renunță. Nemulțumit, trece la categoria superioară: un autobuz aflat la doi pași. Pe imagini se observă mașina clătinandu-se, iar după câteva clipe apare și autorul cu oglinda în mână, informează gherlainfo.ro.

S-a plictist însă repede și a aruncat oglinda pe jos.


Polițiștii gherleni au început cercetările, iar până la amiază, autorii au fost identificați: este vorba de doi tineri, în vârstă de 17 ani, din Nicula. Confruntati cu imaginile video, aceștia și-au recunoscut fapta.

Se pare că cei doi sărbătoreau în noaptea respectivă aniversarea unuia dintre ei, iar după ce au petrecut într-un local din apropiere, cuprinși de euforie, au trecut la fapte de vitejie.


Aventura de la miezul nopții s-a dovedit însă mai scumpă decât credeau: paguba făcută este estimată la 2.500 de lei, bani pe care părinții vor trebui să-i scoată acum din buzunar.

Ultimele Stiri
abonare newsletter