Actualitate

VIDEO Incendiu PUTERNIC lângă Toroc. Oamenii s-au BARICADAT în case. Suspectul: un fost pompier

Un incendiu puternic a avut loc noaptea trecută în zona Parcului Balnear Toroc. Mai mulți locuitori au sunat la 112 după ce casele le-au fost învăluite de un fum negru și înecăcios. La fața locului s-au deplasat de urgență două autospeciale de stingere ale pompierilor din Dej, care au constatat că o canitate mare de deșeuri atât menajere cât și vegetale au fost cuprinse de flăcări.

sursa foto: dejeanul.ro sursa foto: dejeanul.ro

Pompierii au intervenit cu apă pentru stingerea incendiului, iar locatarii au fost nevoiți să se baricadeze în case din cauza fumului puternic, informează Dejeanul.ro.

Au fost martori care spun că focul ar fi fost pus intenționat de proprietarul unei turme de oi care folosește parcela respectivă de pășune pentru a-și duce animalele la păscut, dar care este nemulțumit de faptul că Primăria Dej a început să niveleze terenul respectiv cu deșeuri din construcții, urmand ca mai apoi să extindă parcarea Parcului Balnear Toroc.


Un bărbat care a văzut tot ce s-a întâmplat a povestit că proprietarul de oi, fost pompier, a aprins resturile vegetale din zonă, dupa care a coborât la saivan cu tot cu oi, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. La fața locului s-au deplasat și polițiștii care au deschis o anchetă pentru a afla cu certitudine cine se face vinovat de producerea incendiului, deoarece totul s-a întamplat la doar câțiva metri de casele construite în zonă.

Ultimele Stiri
abonare newsletter