Actualitate

Un șofer BEAT s-a IZBIT cu mașina de un stâlp și de gardul unei locuințe – VIDEO

Un accident de circulație a avut loc în această noapte, în jurul orei 01:00, pe strada Șomcutului din Dej. Un tânăr a fost rănit și a ajuns la Spitalul Municipal Dej.

Din primele informații, șoferul unui autoturism marca Opel, înmatriculat în județul Cluj, care circula dinspre Viile Dejului înspre Dej, pe fondul unui carosabil umed, a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă, s-a izbit de gardul unei locuințe și s-a răsturnat, oprindu-se în final într-un stâlp, informează dej24.ro.

Șoferul, un tânăr în vârstă de 19 ani din localitatea Cuzdrioara, a fost rănit în urma impactului. Conform medicului Mariana Baciu din cadrul Ambulanței Dej, victima a suferit un traumatism cranio-cerebral, fiind suspect și de fractură de claviculă. Acesta a fost transportat la Spitalul Municipal Dej pentru îngrijiri medicale, de unde va fi trimis, cel mai probabil, la Cluj-Napoca pentru investigații suplimentare. Acesta se afla singur în autoturism la momentul producerii accidentului.


Tânărul de la volan consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan (0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat).


Polițiștii dejeni au deschis o anchetă în acest caz și efectuează cercetări pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul.

Ultimele Stiri
abonare newsletter