Actualitate

UPDATE: Poliţiştii din Mărăşti, luaţi la bani mărunţi de clujeni: „Ăsta cică ar trebui să aplice legea?! Îmi e scârbă de voi! Cei mai jegoşi!”. Reacţia IPJ Cluj: Poliţistul era în misiune

O fotografie în care maşina Poliţiei Secţiei 2 este parcată într-o staţie de autobuz a stârnit furia clujenilor.

UPDATE: Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Cluj a emis un punct de vedere în urma articolului publicat de Monitorul de Cluj. "Ca urmare a articolului din data de 15 iulie 2015, intitulat: Poliţiştii din Mărăşti, luaţi la bani mărunţi de clujeni: „Ăsta cică ar trebui să aplice legea?! Îmi e scârbă de voi! Cei mai jegoşi!”, publicat fără a fi solicitat vreun punct de vedere instituției noastre, doresc să vă comunic următoarele. Polițiștii au intervenit în zona respectivă, în urma unui apel prin 112, prin care se sesiza faptul că o persoană este căzută pe stradă. Solicitările prin apelul de urgență 112 presupun o intervenție rapidă a polițiștilor;  de cele mai multe ori, reușita acesteia este dată de operativitatea cu care se acționează. Nu încurajăm astfel de abateri de la normele rutiere, însă considerăm ca prioritară acordarea ajutorului cetățenilor în cazul  solicitărilor de urgență. Uneori, urgența misiunii permite oprirea autospecialelor de poliție chiar și în locuri în care, în mod normal, aceasta  este interzisă. În situația în care se constată că polițiștii încalcă normele rutiere fără temeinică justificare, aceștia sunt sancționați", au precizat poliţiştii.

Poliţiştii şi-au parcat maşina în staţia Cinema Mărăşti, iar un cetăţean a imortalizat momentul. Fotografia a ajuns pe pagina de facebook „Ai parcat ca un bou”.


„Ăsta cică ar trebui să aplice legea?! Îmi e scârbă de voi!”, a spus un clujean. “Cei mai jegoşi”, a mai comentat încă o persoană.

Nu este pentru prima dată când poliţiştii din Cluj au fost prinşi pe picior greşit. Luna trecută o fotografie realizată în spatele blocului spray a făcut furori pe internet.  Polițiștii și-au parcat mașina pe pista de biciclete de pe strada Henri Barbusse.


CITEŞTE ŞI: Polițiștii clujeni au parcat „ca niște boi”

Ultimele Stiri
abonare newsletter