Actualitate

Boc a vizitat şantierul de pe strada Avram Iancu. Când spune edilul că vor fi finalizate lucrările

Primarul Clujului Emil Boc a efectuat marţi, 14 iulie, o vizită pe strada Avram Iancu pentru a verifica stadiul lucrărilor.

Săptămâna aceasta două benzi ale drumului au fost asfaltate la nivel de binder (adică două straturi de asfalt și mai urmează ultimul strat, uzura) şi urmează să fie redate circulației rutiere.

„Tot în această săptămană vor începe lucrările de modernizare și pe celelalte două benzi, cu termen de finalizare până la 15 august, cel târziu (două straturi de asfalt, nivel binder)”, a declarat Emil Boc.


Edilul a precizat că lucrările de amenajare vor continua și după 15 august pentru parcări, amenajarea pistelor de biciclete, de introducere a cablurilor în subteran, de desființare a stâlpilor vechi de la Electrica și de montare a unor stâlpi de iluminat moderni.

„Aceștia vor fi dotați cu corpuri de iluminat economice, cu tehnologie LED. De asemenea, vor continua lucrările de pavare cu granit a trotuarelor”, a mai precizat Boc.


Primăria Cluj-Napoca dă asigurări că în toamnă vor fi plantați 57 de arbori, care vor completa aliniamentul și care îi vor înlocui pe cei 37 de arbori afectați de lucrările tehnice.

Ultimele Stiri
abonare newsletter