Actualitate

Maşini sparte pe mai multe străzi din Cluj-Napoca. Ce au furat hoţii

Poliţiştii clujeni au identificat şi reţinut, pentru 24 de ore, doi tineri, care ar fi sustras bunuri din autovehicule parcate pe raza municipiului Cluj-Napoca. Prejudiciul cauzat, a fost recuperat în proporţie de 75%.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca - Secţia 7 Poliţie au identificat şi reţinut, pentru 24 de ore, doi tineri, bănuiţi de comiterea unor furturi din auto.

În noaptea de 9 spre 10 iulie, cei doi, de 21şi 28 de ani, din Cojocna, ar fi pătruns, prin efracţie, în două autovehicule, parcate pe străzile Tulcea şi Jiului, de unde ar fi sustras mai multe unelte electrice şi bunuri.


“Tânărul de 28 de ani a fost prins în flagrant delict de către poliţişti. Asupra acestuia a fost găsită o sacoşă, în care se aflau unelte electrice, rotopercutor, polizor. Celălalt tânăr, a fost identificat şi depistat a doua zi, în urma investigaţiilor poliţiştilor. Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, precum şi pentru recuperarea integrală a prejudiciului”, au declarat reprezentanţii IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter