Actualitate

Singura elevă din Cluj cu media 10 la bacalaureat va fi premiată de Consiliul Local. Ce sumă primeşte tânăra

Singura elevă din judeţul Cluj care a obţinut media 10 la bacalaureat, Ana Gheorghe Milea, va fi premiată cu 1.000 de lei de Consiliul Local Cluj-Napoca, cei trei profesori care au pregătit-o pe absolventa Colegiului Naţional "Emil Racoviţă", urmând să primească aceeaşi sumă.

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat, joi, în şedinţa Consiliului Local că s-a dorit, prin această premiere, recunoaşterea unor rezultate deosebite la învăţătură.

"Ana Gheorghe Milea, absolventă a Colegiului Naţional «Emil Racoviţă» Cluj-Napoca, este singura elevă din judeţul Cluj care a obţinut media 10 la examenul de bacalaureat. Am dorit, prin această premiere, să recunoaştem rezultatele deosebite obţinute la învăţătură, fiind o recompensă pentru efortul depus şi mulţumire pentru exemplul pe care l-a dat întregii comunităţi clujene. Pe lângă elevă, am decis şi premierea, tot cu câte 1.000 de lei, a celor trei profesori care au pregătit-o, de la limba română, matematică şi biologie, discipline la care eleva a luat note de 10", a spus Boc.


Banii urmează să le fie înmânaţi elevei Ana Gheorghe Milea şi celor trei profesori în cadrul unei ceremonii care va avea loc ulterior.

Ana Gheorghe Milea a absolvit Colegiul Naţional "Emil Racoviţă" Cluj-Napoca şi a declarat că vrea să dea admitere la Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) "Iuliu Haţieganu" din Cluj-Napoca.

Etichete: bac 2015 nota 10 premiu
Ultimele Stiri
abonare newsletter