Actualitate

Consiliul Judeţean şi Aeroportul Internaţional Cluj dau în judecată o publicaţie centrală

Compania de Apă „Someş” S.A., Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj R.A. şi Consiliul Judeţean Cluj vor da în judecată un ziar central urmând a cere dezminţirea publică a unui articol calomniator, cât şi daune morale.

În articolul respectiv se menţiona faptul că Mihai Seplecan ar fi dat o petrecere privată pentru alegerea în funcția de vicepreşedinte pe banii Aeroportului Internațional Cluj-Napoca la hotel Victoria. Mai mult, în articolul respectiv scria şi faptul că acelaşi Mihai Seplecan și-ar fi invitat apropiații la cantina din Muzeului Apei proprietate a Companiei de Apă Someș, instituție subordonată Consiliului Județean Cluj.

La o zi după apariţia articolului, Consiliul Judeţean Cluj a solicitat celor trei entităţi publice vizate, respectiv R.A.-A.P.P.S. Bucureşti, Sucursala de Reprezentare şi Protocol Victoria Cluj, Hotel Victoria Cluj, Companiei de Apă „Someş” S.A. şi Regiei Autonome Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj să clarifice toate aspectele semnalate prin intermediul articolului legate de prezenţa lui Mihai Seplecan la acele evenimente.


“Toate cele trei entităţi publice au transmis Consiliului Judeţean Cluj răspunsul oficial referitor la aspectele semnalate, infirmând categoric acuzaţiile formulate în textul articolului. Astfel, conducerea Regiei Victoria a precizat faptul că în data de 25 mai 2015 Mihai Seplecan «nu a participat la niciun eveniment organizat în cadrul unităţii noastre, rezultând astfel clar că factura la care dumneavoastră faceţi referire nu are nicio legătură cu Mihai Seplecan». La rândul său, R.A. Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj a precizat că «factura fiscală menţionată nu are nicio legătură cu preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Mihai Seplecan. Menţionăm de asemenea că Aeroportul Internaţional Avram Ianc” Cluj R.A. nu a plătit nici un bun sau serviciu pentru Mihai Seplecan». Compania de Apă Someş S.A. a comunicat faptul că «la data respectivă CASSA a organizat o întâlnire de lucru de mai multe ore împreună cu reprezentanţi ai executivului Consiliului Judeţean Cluj şi ADI (Asociaţia Regională pentru Dezvoltarea Infrastructurii din Bazinul Hidrografic Someş-Tisa) în vederea analizării stadiului de implementare şi respectiv de pregătire pentru toate investiţiile curente şi preconizate din diverse surse de finanţare în vederea modernizării şi reabilitării infrastructurii de alimentare cu apă şi colectare-epurare din aria deservită de operatorul regional, la care societatea noastră şi autoritatea publică sunt co-finanţatori. Şedinţa de lucru a avut loc în sala de şedinţe de la Muzeul Apei. Compania de Apă Someş nu a plătit vreun bun sau serviciu achiziţionat de către sau pentru Mihai Seplecan»”, arată Consiliul Judeţean Cluj.

Etichete: daune morale
Ultimele Stiri
abonare newsletter