Actualitate

ACCIDENT MORTAL! Un ucrainean stabilit în Spania şi-a găsit sfârşitul în România

Un accident rutier mortal a avut loc marţi, 30 iunie, la intrarea în Dej, pe strada Baia Mare. O şoferiţă a adormit la volan, iar soţul ei, aflat pe bancheta din dreapta, a decedat pe loc.

sursa foto: dejeanul.ro sursa foto: dejeanul.ro

De un sfârşit tragic a avut parte un cetăţean ucrainean care tranzita România împreună cu soţia lui, informează dejeanul.ro.

Cei doi se aflau într-un autoturism SEAT înmatriculat în Spania, ţară unde aveau rezidenţa.


La volanul maşinii se afla femeia, în vârstă de 28 de ani, iar pe locul din dreapta, dormea soţul acesteia în vârstă de 36 de ani.

La intrarea în Dej, oboseala şi-a spus cuvantul, şi şoferiţa a adormit la volan, intrând pe contrasens şi izbindu-se frontal de un camion care circula din sens opus.


În urma impactului extrem de puternic, maşina a fost proiectată câţiva metri în şantul de pe marginea şoselei. Bărbatul a decedat pe loc, iar soţia acestuia a rămas încarcerată.

Cei doi soţi erau de naţionalitate ucraineană, dar de câţiva ani s-au stabilit în Spania. Şi-au petrecut concediul în ţara natală, iar acum se întorceau în Spania. Trupul bărbatului a fost transportat la morga spitalului din Dej de unde urmează să fie ridicat de familie şi repatriat în Ucraina.


La faţa locului s-au deplasat de urgenţă echipajele de intervenţie din Dej şi o ambulanţă de la Gherla. Paramedicii SMURD şi pompierii au lucrat mai bine de jumătate de oră până când au reuşit să o extragă pe şoferiţă din autoturism şi să o predea medicilor, care au transportat-o în stare gravă direct la Cluj-Napoca.

Pe toată durata cercetărilor, timp de peste o oră, circulaţia rutieră pe strada Baia Mare suprapusă cu DN1C a fost blocată complet.

Ultimele Stiri
abonare newsletter