Actualitate

Jandarmii şi DIICOT Cluj, activitate intensă printre petrecăreţii de la Electric Castle. Ce au găsit asupra lor

Jandarmii care au asigurat paza la Electric Castle au întocmit 12 acte de sesizare pentru deţinerea de droguri de risc pentru consum propriu.

În perioada 25 – 28 iunie, efective de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca au fost prezente în zona locurilor de desfăşurare a evenimentelor din cadrul festivalului „Electric Castle” pentru asigurarea unui climat de siguranţă publică şi pentru prevenirea unor fapte antisociale sau de natură penală.

Trei fete şi nouă bărbaţi au fost prinşi cu substanţe interzise la poarta de acces a festivalului. Printre cele mai găsite substanţe se numără „prafurile de culoare albă” şi „substanţele vegetale de culoare verde”.


Cel mai tânăr posesor de substanţe halucinogene este un tânăr de 19 ani, iar cel mai în vârstă un bărbat de 34 de ani.

În 26 iunie a fost prinse două femei din Hunedoara şi Logoj, de 30, respectiv 20 de ani, care aveau la ele o seringă, 3 biluţe de hârtie care conţineau un praf de culoare albă sau substanţe vegetale de culoare verde oliv.


În data de 27 iunie în jurul orei 14:45, a fost prins un bărbat din Hunedoara care avea o cutie din plastic ce conținea o substanță vegetală de culoare măslinie și o cutie ce conținea foițe de țigări.

În ultima zi a festivalului au fost prinşi cei mai mulţi oameni.


O femeie de 27 de ani din Hunedoara şi doi bărbaţi de 28 de ani din Alba şi Constanţa au fost găsiţi la ei cu substanţe vegetale de culoare verde. Tot în 28 iunie a fost prins şi un clujean care avea la el 3 ţigarete confecţionate manual care conţineau o substanţă vegetală de culoar verde.

Alte cinci persoane au fost prinse în ultima zi a festivalului cu substanţe vegetale. Actele de sesizare și corpurile delicte au fost predate la D.I.I.C.O.T. Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter