Actualitate

Viceprimarul Clujului, Gheorghe Şurubaru, a câştigat procesul cu ANI

Gheorghe Șurubaru, viceprimarul municipiului Cluj-Napoca, a câștigat recursul cu Agenția Națională de Integritate la Înalta Curte de Casație și Justiție care l-a declarat incompatibil.

Sentința este definitivă și irevocabilă, iar viceprimarul Gheorghe Șurubaru va rămâne în funcție.

”Suntem bucuroși că Înalta Curte a decis să anuleze raportul ANI, așteptăm motivarea pentru a vedea care dintre argumentele noastre au fost luate în considerare. Casarea și rejudecarea pe fond a deciziei Curții de Apel Cluj era singura variantă, potrivit dispozițiilor legii de contencios adminsitrativ, și asta am și cerut-o. Chiar dacă Codul de Procedură Civilă dă și alte dispoziții, aici s-a aplicat Legea 20 a Contenciosului Administrativ, care prevede această modalitate”, a declarat Ovidiu Turdean, avocatul lui Gheorghe Șurubaru, pentru Gazeta de Cluj.


Viceprimarul municipiului Cluj-Napoca Gheorghe Şurubaru (PDL) a fost găsit incompatibil de ANI întrucât în perioada 22 iunie 2010 - 30 mai 2013 a deţinut, simultan, funcţia de viceprimar şi pe cea de administrator al SC Euro Divers, el fiind acuzat, totodată, de fals în declaraţii.

Ultimele Stiri
abonare newsletter