Actualitate

Ce a păţit un clujean după ce a şantajat o femeie cu publicarea unor fotografii compromiţătoare

Un bărbat, de 45 de ani, din Turda, a fost identificat de polițiști și este cercetat pentru șantaj. Acesta ar fi solicitat unei femei 500 de euro pentru a nu publica fotografii compromițătoare cu aceasta.

La data de 15 iunie, în urma cercetărilor efectuate de poliţiştii din cadrul Poliţia municipiului Turda s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii  penale de un bărbat, de 40 de ani, din Turda, pentru săvârşirea infracţiunii  de  şantaj.

“Din investigații a reieșit că în decurs de aproximativ două săptămâni, cel în cauză ar fi contactat persoana vătămată prin intermediul unui site de socializare și i-ar fi solicitat 500 de euro. Bărbatul i-ar fi arătat victimei faptul că deține telefonul său care ar fi fost sustras și ar fi amenințat-o că publică fotografii din memoria telefonului  acesteia dacă nu îi va remite suma solicitată. Femeia, de 46 de ani, nu s-a lăsat intimidată de amenințările care vizau producerea unor prejudicii de imagine și a anunțat poliția”, anunţă IPJ Cluj.


Polițiștii continuă cercetările față de bărbat pentru documentarea întregii activități infracționale, sub coordonarea unității de parchet competente.

Ultimele Stiri
abonare newsletter