Actualitate

Drumul spre Crucea Iancului a intrat în reparaţii. Se toarnă asfalt la Mărișel

Pe raza comunei Mărișel, pe DJ 107P, drum aflat în administrarea Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public și Privat a județului Cluj, au demarat lucrările de așternere a primului strat de asfalt.

Potrivit unui comunicat de presă al RAADPP Cluj, până la această dată,  pe DJ 107P, spre DN 1R, s-a așternut un strat de piatră spartă de 10 centimetri și s-a turnat primul strat de covor asfaltic pe un tronson de drum în lungime de 1,4 kilometri.

În cadrul lucrărilor de întreținere periodică a sistemului rutier (așternerea unui un strat de piatră spartă de 10 centimetri  și a două straturi de covor asfaltic de 6 centimetri, respectiv 4 centimetri), pentru sectorul de drum menționat s-a prevăzut, inițial, alocarea sumei de 1.531.321,44 lei, TVA inclus. Fondul a fost suplimentat, în aceste zile, cu 241.787,5 lei, TVA inclus, pentru executarea aceluiași tip de lucrări pe o porțiune de încă 600 de metri, de la km 41+300 la km 41+900, până la monumentul Crucea Iancului.


Executantul lucrărilor este SC Diferit SRL Cluj-Napoca. Termenul de finalizare a lucrărilor este prima decadă a lunii viitoare, dat fiind faptul că în cursul lunii iulie, în comuna Mărișel, se va desfășura o nouă ediție a tradiționalei sărbători de la Crucea Iancului.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter