Actualitate

Genţi de vis la Iulius Mall

Expoziţia care fură ochii femeilor în special, dar nu numai, a ajuns, începând de astăzi, la parterul din Iulius Mall. Din 10 iunie până în 14 iunie clujenii se pot bucura de diversitatea sortimentelor de genţi pentru diferite ocazii.

Bag Expo va fi locul în care fiecare îşi va găsi geanta care i se potriveşte vara aceasta, indiferent de gen, vârstă sau ocazie. Plicuri elegante, genţi casual sau sport, genţi pentru plajă, poşete pentru petrecerile nocturne, clutch-uri cu cristale Swarovski, trollere şi genţi de voiaj, serviete şi diplomate, rucsaci, borsete, genţi pentru laptop, portofele şi curele sunt doar o parte dintre propunerile pentru clienţi. Nu vor lipsi articolele într-o paletă extinsă de culori, de la tonurile pastelate, până la roşu aprins, verde şi clasicul negru.

Bag Expo a pregătit peste 6000 de genţi şi accesorii pentru sezonul de vară. Viu colorate, în nuanţele verii, genţi sport sau pentru seară, pentru plajă sau pentru diferite întâlniri, sunt în tendinţele modei şi respectă cerinţele pontenţialilor cumpărători. Preţul genţilor începe de la 30 lei, pentru cele de plajă şi poate urca până la 10 milioane, cele din piele de crocodil.


Aceste articole sunt de o calitate superioară, fiind realizate în România, Italia, Franţa, Germania, Ucraina, India şi Polonia.

“Este cea de-a cincea ediţie şi scopul evenimentul e acela de a invita doamnele şi domnii să-şi identifice accesoriile şi garderoba chiar, pentru că avem şi eşarfe şi curele în funcţie de trendurile sezonului. Noi tot timpul aducem produsele noi care apar pe piaţă”, spun organizatorii.


Nici domnii nu sunt uitaţi, expoziţia dispune de diferite modele de curele, genţi de voiaj, de avion, până la diferite sortimente de portofele inedite.

Articol scris de Roxana Cuceu, studentă la Departamentul de Jurnalism, FSPAC-UBB, anul I

Etichete: iulius mall
Ultimele Stiri
abonare newsletter