Actualitate

Bărbat cercetat pentru evaziune fiscală şi falsuri! A creat un sistem în care erau implicate 7 firme. Prejudiciul depăşeşte 120.000 de lei

Şeful unei companii este cercetat pentru evaziune fiscală, falsuri în înscrisuri sub semnătură privată şi uzuri de fals, prin care a prejudiciat statul cu peste 120.000 lei.

Pe numele bărbatului în vârstă de 44 de ani din Câmpia Turzii s-a dispus continuarea urmării penale pentru comiterea infracţiunilor de evaziune fiscală, falsuri în înscrisuri sub semnătură privată şi uzuri de fals.

Bărbatul, în calitate de administrator al unui agent economic din Câmpia Turzii, a falsificat facturi fiscale şi chitanţe, pe care le-a înregistrat în evidenţa contabilă.


Astfel, a atestat cheltuieli nereale, rezultate în urma unor operaţiuni comerciale fictive, pe care le-ar fi efectuat în decurs de aproximativ patru ani, creând un circuit în care a inclus aproximativ 7 firme din ţară.

„Prejudiciul total cauzat bugetului de stat este de aproximativ 121.000 de lei, din care, până în prezent, s-a recuperat circa 7.000 de lei. Poliţiştii continuă cercetările în cauză pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj”, au declarat reprezentanţii IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter