Actualitate

Cum a păcălit un clujean 13 persoane că le izolează locuințele și s-a făcut nevăzut cu banii

Atenție cu cine încheiați contracte pentru lucrări de termoizolare a locuințelor. 13 clujeni au luat țeapă.

Un bărbat de 38 de ani s-a dat drept administratorul unei firme din Turda, a încasat bani de la 13 persoane și le-a promis că le face lucrări de izolare a caselor. După ce s-a văzut cu banii în buzunar, acesta a dispărut cu cei 24.000 lei încasați de la clujenii naive. Astfel, oamenii s-au trezit și cu banii dați și fără lucrări la case. Bărbatul a fost prins și este cercetat pentru înșelăciune.

“Din cercetări a reieşit că, în perioada 2013-2014, în calitate de reprezentant al unui agent economic din Turda, cel în cauză ar fi indus în eroare 13 persoane, de la care ar fi încasat diferite sume de bani. Bărbatul s-ar fi angajat să execute lucrări de termoizolare a locuințelor, însă după încasarea contravalorii nu și-ar mai fi executat obligațiile asumate și nu ar fi restituit sumele încasate”, au declarat polițiștii clujeni.


În calitate de fals administrator al firmei din Turda, acesta a întocmit şi contracte, facturi și chitanțe cu antetul societății respective.

“Pentru a nu fi victime ale acestui gen de fapte, poliţiştii vă recomandă să manifestaţi prudenţă când încheiaţi relaţii comerciale şi să verificaţi, pe cât posibil, veridicitatea calităţii invocate de persoana căreia urmează să îi daţi bani”, au mai spus polițiștii clujeni.

Etichete: turda inselaciune
Ultimele Stiri
abonare newsletter