Actualitate

Clujenii s-au distrat în weekend la ştrandul SUN – GALERIE FOTO

Clujenii au luat cu asalt ştrandul SUN luni, 1 iunie, în ziua deschiderii. Peste 2000 de oameni au ales să-şi petreacă weekendul prelungit la ştrandul SUN, iar distracţia şi voia bună au fost la ele acasă.

În ziua deschiderii, de Ziua Copilului, intrarea a fost gratuită la ştrandul din cartierul Grigorescu. „Au fost între 1500 – 2000 de persoane şi aproximativ 400 de minori. În această vară estimăm că o să meargă la ştrand între 20.000 şi 30.000 de persoane, însă totul depinde de vreme”, a declarat Ovidiu Tescar, şeful formaţiei de prestări servicii, din cadrul Regiei Autonome a Domeniului Public Cluj-Napoca.

Ștrandul SUN a fost reabilitat și începând de anul acesta, alternativele pentru distracţie sunt mai multe şi variate.


Baza de agrement a beneficiat de lucrări de reabilitare în valoare de 250.000 de lei. În ceea ce priveşte calitatea apei, până în data de 15 iunie 2015, va fi extins sistemul de încălzie al acesteia prin amplasarea de panouri solare. Lucrările de reabilitare realizate au fost în valoare de 250.000 de lei.

Pe lângă cele trei bazine existente, au fost achiziţionate încă două piscine gonflabile, în care cei mici se pot da cu bărcuţele sau cu baloanele. Tot pentru pitici au fost amplasate şi tobogane în bazinul mic.


Suprafaţa plajei a fost extinsă cu 60% şi au fost achiziţionate mai multe şezlonguri. Dacă anul trecut erau 30, în prezent sunt 120 de şezlonguri. De-a lungul bazei de agrement a fost realizată şi o pistă pentru alergare pentru a cei care vor să practice joggingul.

Aspectul ştrandului a fost îmbunătăţit prin plantarea de arbuşti decorativi şi gazon, iar parcarea din afara acestuia a fost amenajată.


Intrarea pentru adulți va fi de 10 lei pe zi, iar pentru copii, 5 lei pe zi. Închirierea unui șezlong va fi de 5 lei/zi/buc. + 5 lei garanţie, a unei bărcuțe, 3 lei/15 minute, a baloanelor, 5 lei/15 minute. Închirierea terenului de fotbal este de 100 lei pe oră, a terenului de tenis, 20 lei pe oră, iar masa de ping pong este gratuită.

Ştrandul SUN va fi deschis zilnic, între orele 9.00 – 20.00, în perioada sezonului estival.

Ultimele Stiri
abonare newsletter