Actualitate

Ai construit ilegal în Floreşti? Poliţia Locală nu iartă pe nimeni

În cursul serii de miercuri, mai mulţi floreşteni din zona străzii Uruşagului au apelat Poliţia Locală reclamând tulburarea liniştii şi ordinii publice.

În fapt, în zonă, după ora 22:00 se turna o placă de beton la un imobil în construcţie. Echipajul Poliţiei Locale s-a deplasat la faţa locului, unde a constat veridicitatea celor afirmate de cetăţeni şi a dispus luare măsurilor legale, adică amendarea persoanei juridice care construia, în baza Legii 61/1991, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice (Art. 2, alin 26 şi Art 3, Alin 1, lit c - tulburarea liniştii locatarilor între orele 22,00–8,00 şi 13,00–14,00 de către orice persoană prin producerea de zgomote, larmă sau prin folosirea oricărui aparat, obiect ori instrument muzical la intensitate mare în localurile sau în sediile persoanelor juridice, în locuinţele persoanelor fizice sau în oricare alt loc din imobile cu destinaţia de locuinţe ori situat în imediata vecinătate a acestora).

Contravenientul a motivat că a întâmpinat defecţiuni tehnice, iar procesul tehnologic nu permitea întreruperea operaţiunii.


„A fost o situaţie neplăcută, iar cei vinovaţi au suportat consecinţele. Constructorii trebuie să înţeleagă că în Floreşti nu se mai construieşte cu nerespectarea normelor legale în acest sens. Floreştenii trebuie să sesizeze aceste cazuri la Poliţia Locală şi îi felicit pe această cale pe cei care au făcut-o. Fără ajutorul lor nu putem fi omniprezenţi”, a spus primarul Horia Şulea.

Ultimele Stiri
abonare newsletter