Actualitate

Patru bărbaţi prinşi în flagrant, după ce au furat doi porci şi opt purcei - VIDEO

Un grup de bărbaţi a fost surprins în flagrant de poliţiştii clujeni, imediat după ce au furat mai multe animale dintr-o fermă situată pe raza comunei Baciu.

La data de 20 mai, poliţiştii din Baciu au organizat o acţiune pentru surprinderea în flagrant a unui grup de bărbaţi.

Având indicii că cei în cauză urmau să fure animale, poliţiştii au acţionat în zona unei ferme din Baciu, în incinta căreia bărbaţii au pătruns fără drept.


Autoturismul cu care hoţii au părăsit locul faptei a fost urmărit în trafic de echipajele de poliţie şi blocat la ieşire din localitatea Sânpaul, spre judeţul Sălaj. Pentru a-şi asigura scăparea, cei patru au abandonat vehiculul, fugind spre pădurea din apropiere.


Pe bancheta din spate a autoturismului abandonat au fost găsiţi doi porci vii, iar în portbagajul acestuia opt purcei.  Prejudiciul reclamat, de aproximativ 2.500 de lei, a fost recuperat, animalele fiind restituite părţii vătămate.

„În urma cercetărilor, poliţiştii i-au identificat pe cei în cauză, stabilind că este vorba de patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 27 şi 39 de ani, toţi din Baciu. Totodată, s-a stabilit că autoturismul a fost condus de un bărbat care nu avea permis de conducere. Cercetările continuă în cauză pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente, pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat şi conducerea unui autoturism fără a poseda permis de conducere”, au declarat reprezentanţii IPJ Cluj.

Etichete: hoti porci flagrant
abonare newsletter