Actualitate

Bărbat cercetat pentru evaziune fiscală. Prejudiciul depăşeşte 13.000 de lei

Un bărbat de 34 de ani, este cercetat de poliţişti pentru evaziune fiscală. Acesta a reţinut şi nu ar fi virat către bugetul de stat peste 13.000 de lei, reprezentând impozitele aferente veniturilor obţinute din drepturile salariale şi contribuţiile pentru sănătate, şomaj şi pensie.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, un bărbat de 59 de ani este cercetat de poliţişti pentru evaziune fiscală. Acesta ar fi reţinut şi nu ar fi virat către bugetul de stat peste 13.000 de lei.

“Poliţia municipiului Câmpia Turzii, a dispus continuarea urmăririi penale faţă de un bărbat, de 59 de ani, din Tritenii de Jos, pentru evaziune fiscală. Acesta, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale, respectiv în calitate de angajator, ar fi omis să vireze, în 30 de zile de la scadenţă,  impozitele aferente veniturilor obţinute din drepturile salariale şi contribuţiile pentru sănătate, şomaj şi pensie”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Cluj. 


Prejudiciul total a fost estimat la 13.000 de lei, din care, poliţiştii au reuşit să recupereze aproximativ 4.000 de lei.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bărbatului, pentru comiterea infracţiunii de evaziune fiscală,


Articol scris de Ana Caşu, studentă la Departamentul de Jurnalism, FSPAC-UBB, anul I

Ultimele Stiri
abonare newsletter