Actualitate

Emil Boc a luat pulsul lucrărilor de pe Memorandumului FOTO

Primarul municipiului Cluj-Napoca Emil Boc a verificat duminică, stadiul lucrărilor de pe strada Memorandumului şi a detaliat programul după care se vor desfăşura acestea.

“Benzile 1 și 2 în direcția Centru - Mănăștur: redate circulației rutiere. La fel și banda dedicată pentru autobuz (direcția Mănăștur - Centru) este funcțională, cu caracter provizoriu, până la finalizarea celei în lucru. Trotuarul partea dreaptă (direcția Centru - Mănăștur) pavat cu granit va fi finalizat luni, 18 mai, cu excepția pietrei cubice care se va pune la canale, stâlpi de iluminat și alveole. Se lucrează la decopertare și asfaltare la banda dedicată transportului în comun (direcția Mănăștur - Centru). Marți, 19 mai, va fi turnat primul strat de asfalt, joi, 21 mai, al doilea strat de asfalt și vineri, 22 mai, banda va fi redată circulației rutiere. Trotuarul de pe partea stângă (direcția Centru - Mănăștur) va fi finalizat până la data de 10 iunie. După finalizarea lucrărilor, vom planta tei cu balot pe strada Memorandumului, în alveolele prevăzute în proiect", a spus Emil Boc.

Pavarea cu granit a trotuarelor de pe strada Brătianu va începe de marţi.


"De asemenea, de marți, 19 mai, vom începe și pavarea cu granit a trotuarelor de pe strada Brătianu. Ne cerem scuze clujenilor pentru disconfortul provocat de lucrările la infrastructură. Încercăm să atenuăm și să scurtăm acest disconfort prin continuarea lucrărilor inclusiv sâmbăta și duminica și prin aducerea unor echipe suplimentare care lucrează la pavarea trotuarelor. Va mulțumim pentru înțelegere!”, a mai anunţat edilul Clujului.

Ultimele Stiri
abonare newsletter