Actualitate

Wizz Air își mută cursele de pe Aeroportul Craiova

Operatorul aerian low-cost Wizz Air a anunțat suspendarea temporară a operațiunilor de la Aeroportul Craiova (CRA) din cauza lucrărilor de renovare a pistei, ce vor avea loc pe parcursul verii.

Până la data de 30 mai se operează normal, urmând ca de la 1 iunie operaţiunile să fie sistate.

Pista Aeroportului Craiova nu mai îndeplinește standardele necesare operării în condiții de siguranță în exploatare și chiar ar putea pune în pericol pasagerii și aeronavele, astfel că se impune efectuarea de reparații de amploare. În acest moment, după fiecare aterizare sau decolare, personalul aeroportului inspectează fiecare metru al pistei de aterizare/decolare, iar suprafața de beton este aspirată cu un utilaj special pentru a îndepărta resturile de material desprinse de trenul de aterizare al aeronavelor.


Aeronava Wizz Air și personalul care deservesc operațiunile din Craiova vor fi relocate către alte piețe pe parcursul lucrărilor la pistă. Clienții care au rezervări afectate de suspendarea temporară a serviciilor din Craiova sunt contactați și li se oferă rambursarea completă, varianta de a păstra suma plătită sub formă de WIZZ Credit sau reprogramarea gratuită. 

Ultimele Stiri
abonare newsletter