Actualitate

Scene de groază într-o zona de lux a Clujului! Un copil de 6 luni, LA UN PAS SĂ FIE STRIVIT DE O MAȘINĂ. Vezi cum a reacționat mama!

Un clujean susține că o familie de romi și-a lăsat copilul de șase luni nesupravegheat, iar acesta a ajuns în mijlocul străzii. O dubiță a fost cât pe ce să-l strivească pe bebeluș, însă șoferul a evitat impactul în ultimul moment.

sursa foto: groparu.ro sursa foto: groparu.ro

Potrivit clujeanului, scenele de groază au avut loc joi, 14 mai, în zona Belvedere.

„Un copil de vreo 6 luni mergînd de-a bușilea pe mijlocul drumului, și o dubă care se deplasează către el. Duba evită copilul și oprește la vreo 15 metri. Șoferul, pesemne, se pune pe făcut mătănii, apoi dispare în ceață”, spune clujeanul.


Bărbatul a fugit cât a putut de repede la copil, l-a luat din mijlocul drumului și s-a dus cu el către casa de unde a ieșit. După o mașină parcată a mai apărut un copil. L-a luat și pe al doilea și a intrat în casa de unde au ieșit cei doi minori.

„Mama celor doi dormea dusă, iar alte două pirande erau ocupate cu adusul apei, căci nu aveau apă curentă. Tulai, copilul! au sărit amândouă, cam târziu, nici nu vreau să mă gândesc ce-a fost în inima lor”, mai susține clujeanul, pe site-ul groparu.ro

Etichete: dubita rutier copil
Ultimele Stiri
abonare newsletter