Actualitate

La un pas de TRAGEDIE. Un şofer beat a intrat cu maşina într-un branşament de gaz

Un şofer beat a acroşat şi distrus gardul şi branşamentul cu gaz al unui imobil din localitatea Gilău. Poliţiştii l-au prins pe şofer şi este cercetat pentru conducere unui vehicul sub influenţa alcoolului.

sursa foto: actualmm.ro sursa foto: actualmm.ro

Poliţia a fost semnalată luni, 11 mai, în jurul orei 03:00, prin serviciul unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că o maşină a acroşat şi a distrus gardul şi  branşamentul cu gaz al unui imobil din localitatea Gilău.

La faţa locului, pe sensul de mers Someşu Rece către Gilău, a fost găsit avariat un autoturism. Totodată, gardul unui imobil era distrus, pe o lungime de circa 7 metri, la fel şi branşamentul cu gaz.


Poliţiştii au identificat conducătorul autoturismului, stabilind că este vorba despre un bărbat, de 31 de ani, din comuna Călăţele, care, pe fondul consumului de alcool, a pierdut controlul asupra autoturismului. În urma evenimentului rutier, nu au rezultat victime omeneşti.

Valoarea pagubelor materiale a fost estimată la circa 4.000 de lei, autoturismul fiind avariat în proporţie de 70 %.


„În continuare se efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, faptă prevăzută de Codul penal”, au declarat reprezentanţii IPJ Cluj.

Etichete: rutier
abonare newsletter