Actualitate

Atenţie cu cine vorbiţi! Două femei, înşelate de un puşcăriaş prin metoda „accidentul”

Două persoane sunt cercetate pentru înşelăciuni comise prin metoda ,,accidentul”, prin care au cauzat un prejudiciu de peste 6.000 de lei.

Un bărbat de 37 de ani din Galaţi care a înşelat două persoane prin metoda „accidentul” a fost prins luni, 11 mai, de poliţiştii clujeni.

În cursul lunii aprilie, persoana în cauză a contactat telefonic două femei şi le-a comunicat faptul că rude apropiate au provocat accidente grave de circulaţie, soldate cu rănirea unor copii. În falsă calitate de avocat, a solicitat victimelor să depună 4.000, respectiv 2.000 de lei, într-un anumit cont bancar.


Totodată, în urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că bărbatul, încarcerat într-o altă cauză într-un penitenciar, a fost sprijinit de către o femeie, de 31 de ani, din Cluj-Napoca, căreia i-a revenit 2.000 de lei din sumele încasate.

„Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune, sub coordonarea unităţii de parchet competente”, au declarat reprezentanţii IPJ Cluj.

abonare newsletter