monitorulcj.ro Menu
Actualitate

(P) Record de vizitatori în minivacanţa de 1 mai la Salina Turda

În acest sfârşit de săptămână, numărul turiştilor care au vizitat Salina Turda în minivacanţa de 1 mai a fost de 13.390.

Recordul de vizitatori înregistrat anul trecut în data de 2 mai (5.727 turişti) a fost depăşit anul acesta. În data de 02.05.2015 a fost înregistrat un număr impresionant de 5.847 turişti.

Această creştere a numărului de turişti vine pe fondul unei intense promovări a Salinei Turda ca fiind o spectaculoasă destinaţie turistică pentru o minivacanţă şi a multor alte publicaţii naţionale care descriu Salina Turda ca fiind principala atracţie turistică din România, dar figurează şi pe lista de obiective de vizitat a publicaţiilor internaţionale care nu au ezitat să o numească precum  „o ispravă a ingineriei”, „cel mai frumos loc subteran din lume” sau „parcul balnear al Transilvaniei”.


Conducerea societăţii Turda Salina Durgău S.A. mulţumeşte  angajaţilor care au dat dovadă de profesionalism şi implicare, gestionând  cu succes acest număr mare de turişti. Menţionăm că nu au existat evenimente neplăcute sau blocaje de circulaţie în circuitul de vizitare.

Mulţumim, în mod deosebit, agenţilor  Poliţiei Locale Turda, care, pe parcursul celor trei zile de minivacanţă, au fost alături de noi, acordând un real ajutor în fluidizarea traficului de acces autovehicule, nefiind înregistrate evenimente rutiere.