Actualitate

Ce poţi face anul acesta la Cluj Never Sleeps

Cluj Never Sleeps va avea loc în noaptea de 20 spre 21 iunie. Printre altele, vor putea fi urmărite spectacole în premieră pentru Cluj-Napoca.

Două dintre cele mai importante instituții de cultură din Cluj, Teatrul Național Cluj‑Napoca și Teatrul Maghiar de Stat, vor organiza spectacole în noaptea de 20 spre 21 iunie, în cadrul evenimentului Cluj Never Sleeps. 
Cluj Never Sleeps marchează astfel o premieră: pentru Teatrul Național Cluj-Napoca, acesta este primul spectacol în aer liber organizat în istoria sa. Mai multe detalii despre spectacole vor fi anunțate în cursul lunii mai. Acestea vor avea loc în Piața Unirii, unul din principalele spații ale festivalului.

Pe parcursul a 15 ore, între 20 și 21 iunie 2015, vor avea loc peste 40 de evenimente culturale, realizate de asociații și instituții de profil.


Noaptea va include și evenimente speciale precum o ședință extraordinară a Consiliului Local într-un spațiu neconvențional, transport public pe parcursul întregii nopți, cel mai mare "pub crawling" din România, "brunch" pe plaja Grigorescu, activități sportive și multe altele.

Evenimentul Cluj Never Sleeps este conceput ca o „noapte albă” și are menirea de a aduce activitățile culturale în centrul atenției publicului larg, prin transpunerea acestora în spații publice și/sau neconvenționale.

Ultimele Stiri
abonare newsletter