Actualitate

Lucrări la Autostrada Transilvania, cu utilaje furate din Spania – VIDEO

Trei utilaje furate din Spania au fost depistate de polițiștii clujeni. Vehiculele se aflau în posesia unei firme din Gilău și erau folosite pentru lucrări la șantierul autostrăzii A3.

Poliţiştii clujeni au depistat trei utilaje, în valoare de aproximativ 200.000 euro, date în urmărire internaţională de autorităţile spaniole, ca fiind furate.

 “Autorităţile spaniole au semnalat bunurile, în valoare de aproximativ 200.000 de euro, ca sustrase din spaţiul comunitar. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii le-au identificat pe raza comunei Gilău. Utilajele, aflate în posesia unui agent economic, erau folosite pentru executarea unor lucrări în incinta şantierului aferent autostrăzii A3”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Cluj.


Cercetarile continuă în cauză pentru stabilirea situaţiei juridice exacte a celor trei vehicule, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca. Bunurile au fost lăsate în custodia agentului economic în posesia căruia au fost identificate, până la finalizarea investigaţiilor.

abonare newsletter