Actualitate

Șoferii și pietonii, în vizorul polițiștilor clujeni. Amenzi de 30.000 de lei, date în doar câteva ore

Poliţiştii clujeni au desfăşurat joi, 23 aprilie 2015, o amplă acţiune de control pe principalele artere de circulaţie ale municipiului. În doar câteva ore, au dat amenzi de peste 30.000 de lei.

Acţiunea polițiștilor clujeni a avut ca scop prevenirea şi combaterea abaterilor rutiere care vizează pietonii, precum neacordarea de prioritate şi traversarea neregulamentară, dar şi pe evitarea, pe cât posibil, a blocajele rutiere.

"Totodată, ţinând cont de faptul că statistica plasează viteza excesivă sau neadaptată la condiţiile de drum pe primul loc ca şi cauză generatoare de accidente pe drumurile din judeţul Cluj, echipajele rutiere dotate cu aparate radar au fost la datorie. De asemenea, poliţiştii rutieri au acţionat pentru combaterea transporturilor ilicite de persoane şi mărfuri", au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj. 


De asemenea, poliţiştii rutieri au acţionat pentru combaterea transporturilor ilicite de persoane şi mărfuri. În cadrul acţiunii, pentru abaterile constatate, poliţiştii Dintre acestea, 262 au fost aplicate conducătorilor auto, iar 16 au constituit sancţiuni aplicate pietonilor indiciplinaţi.

În acelaşi timp, poliţiştii clujeni au reţinut şase permise de conducere şi au retras 16 certificate de înmatriculare pentru lipsa inspecţiei tehnice periodice.

Ultimele Stiri
abonare newsletter