Actualitate

Un cameraman Digi Sport și-a pierdut viața în prima zi de Paște

Cameramanul televiziunii Digi Sport, Rareș Paul Râșnoveanu, a decedat după ce a pierdut controlul mașinii și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Potrivit IPJ Cluj, tânărul în vârstă de 24 de ani, care se afla la volanul unei mașini marca BMW, în timp ce se întorcea de acasă, în dreptul localității Căpușu Mare, a pierdut controlul direcției de deplasare în timp ce efectua o manevra de depășire în curbă.

„Un tânăr de 24 de ani, din Huedin, în timp ce conducea un autovehicul pe  DN1 E60, înspre Cluj-Napoca, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, răsturnându-se în afara părţii carosabile. Conducătorul auto ar fi efectuat o manevră de depăşire a autoturismului din faţă, într-o curbă, iar la reîncadrare pe banda sa de mers ar fi pierdut controlul asupra autovehiculului. Accidentul s-a soldat cu decesul conducătorului auto”, potrivit IPJ Cluj.


Rareș Paul Râșnoveanu a fost operator imagine la Alpha TV Cluj, Realitatea TV, B1 TV și în ultimul timp la Digi Sport.

Pagina de Facebook a acestuia a fost inundată de mesaje de condoleanțe din partea prietenilor și cunoscuților, iar colegii de breaslă ai acestuia din Cluj deplâng dispariția prematură a tânărului.


Jurnaliștii clujeni care l-au cunoscut și au lucrat alături de Rareș Râșnoveanu regretă enorm tragedia produsă. Dumnezeu să-l odihnească!

Etichete: masina sport paste
Ultimele Stiri
abonare newsletter