Actualitate

Spectacol de excepție la “Primăvara copiilor” - FOTO

A zecea ediție a concursului “Primăvara copiilor” s-a încheiat joi, la Cluj-Napoca, cu gala laureaților.

320 de copii din tot județul au participat la un spectacol care a avut loc în Iulius Mall, joi dimineața. 41 de grădinițe au fost desemnate câștigătoare, printre acestea numărându-se Poienița, Floare de Iris, Bambi, Academia Piticilor, Albă ca Zăpada, Degețica, Căsuța cu Povești, dar și câteva grădinițe din Turda, Câmpia Turzii și Dej. “Miercuri și joi s-a desfășurat evenimentul Zilele Învățământului Preșcolar Clujean, în cadrul căruia au avut loc mai multe acțiuni. Printre acestea, aș putea să enumăr un simpozion și Primăvara Copiilor care a ajuns la ediția a zecea, dar și alte acțiuni. La Zilele Învățământului Preșcolar Clujean am avut invitați din cinci județe: Mureș, Maramureș, Alba, Sibiu, Bistrița Năsăud”, a declarat Lolica Tătaru, inspector școlar pentru învățământ preșcolar în cadrul Inspectoratului Școlar Județean Cluj.

Cei 320 de copii care au participat la spectacolul de gală din Iulius Mall Cluj-Napoca au oferit 41 de momente artistice, precum recitare de poezie, cântece, balet, dansuri tematice. Copiii s-au remarcat și prin costumele pe care le-au îmbrăcat și recuzita folosită în spectacol.


În jurul scenei, au fost afișate lucrări ale copiilor care au participat la secțiunea Arte din cadrul concursului “Primăverii copiilor”. Cei care au trecut joi prin centrul comercial au putut admira picture, desene și colaje.

Toți copiii care au participat la gală au primit diplome și cadouri.


“Primăvara copiilor” este un eveniment organizat de Inspectoratul Școlar Județean Cluj și grădinițele din județ.

Ultimele Stiri
abonare newsletter