Actualitate

„Vâlcenii” din Dej trebuie să cumpere rovinietă ca să ajungă acasă

Plăcuţele de pe strada Vâlcele de la intrarea şi ieşirea din Dej, din direcţia Gherla, au fost mutate fără acordul Comisiei de Sistematizare a Circulaţiei, din cadrul Primăriei Dej.

Acest fapt i-a nemulţumit pe dejenii care locuiesc pe respectiva stradă, deoarece acum aceştia sunt nevoiţi să cumpere rovinietă pentru a putea ajunge acasă. La fel este cazul şi celor care lucrează în Parcul Industrial.

Până acum doi ani, strada Vâlcele făcea parte din Dej, iar tăbliţele de intrare şi ieşire din oraş erau amplasate la obeliscul de la ieşire din Nima. Plăcuţele care anunţau şoferii că au intrat în Dej au fost mutate fără acordul, ba chiar fără ca preşedintele Comisiei de Sistematizare a Circulaţiei, primarul Costan Morar, să fie înştiinţat cu privire la acest demers. O astfel de hotărâre trebuie luată în mod cert în cadrul respectivei comisii, deoarece strada Vâlcele face parte din intravilanul Municipiului Dej.


În acest moment, există la Judecătoria Dej şi Cluj procese pe rol pe această cauză. Dejenii care locuiesc pe strada Vâlcele se simt nedreptăţiţi de această „hotărâre” luată peste noapte, cel mai probabil, de reprezentanţii CNADNR.

„Vom purta discuţii cu cei de la drumuri naţionale pentru a rezolva această problemă. I-am sesizat acum două săptămâni, dar încă nu s-a rezolvat nimic”, a declarat Costan Morar.


Mai multe  informaţii puteţi găsi pe www.dejeanul.ro.

Ultimele Stiri
abonare newsletter