Actualitate

FOTO - Emil Boc a împărțit flori și s-a fotografiat cu jucătoarele naționalei de handbal feminin

Primarul Emil Boc a participat la conferinţa de presă de deschidere a competiţiei „Trofeul Carpaţi”, eveniment care se desfăşoară la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca în acest weekend.

Alături de președintele Federației Române de Handbal, Alexandru Dedu, și primarul Clujului, Emil Boc, a participat vicepreședintele FRH, Narcisa Lecușanu.

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a spus că va susține din tribună naționala feminină de handbal și că așteaptă ca și alte federații sportive să organizeze competiții importante în noua sală polivalentă.
„Eu sper că prin prezența echipei naționale de handbal feminin la Cluj să fie încurajate și alte federații să organizeze aici competiții de talie europeană și mondială, pentru că avem de departe cea mai modernă sală polivalentă din România și din centrul și estul Europei. După handbal feminin, ne așteptăm ca aici să vină și Cupa Davis, așteptăm și handbalul masculin, și baschetul de nivel național și internațional. Clujul este pregătit și sunt convins că publicul clujean este unul cunoscător și că va susține echipa națională spre victorie. Voi încerca să susțin echipa națională în cele două meciuri pe care le are la sfârșitul acesta de săptămână și fac o invitație pentru toți clujenii să vină la un spectacol de calitate alături de echipa națională a României”, a menționat Emil Boc.


În cadrul conferinței de presă, Alexandru Dedu i-a oferit lui Emil Boc o minge de handbal semnată de jucătoarele naționalei și un tricou, după care edilul s-a fotografiat cu jucătoarele lotului național.

La turneu participă echipele României, Braziliei (campioană mondială en-titre), Suediei (medaliată cu bronz la Europene) şi Germaniei.
Programul competiţiei:
Vineri:
- ora 18.00 - Suedia-Germania
- ora 20.00 - Romania-Brazilia (mai multe brazilience evolueaza pt cluburile HCM Baia Mare si CSM Bucuresti)
Sâmbătă:
- ora 18.30 - finala mică (în care joacă învinsele)
- ora 20.15 – finala mare pentru trofeu (joacă echipele câştigătoare)

Ultimele Stiri
abonare newsletter