Actualitate

Clujean cercetat de polițiști după ce a jucat la ”păcănele” de 10.000 lei și a uitat să plătească

Un bărbat de 26 de ani, din Turda, este cercetat de poliţişti pentru abuz de încredere prin fraudarea creditorilor. Acesta ar fi consumat, fără să achite, credite de peste 10.000 lei într-o sală de jocuri mecanice.

„La data de 12 martie, în urma cercetărilor efectuate  de către poliţiştii de ordine publică din cadrul Poliţiei municipiului Turda, s-a dispus continuarea urmăririi  penale faţă de un tânăr, pentru comiterea infracțiunii de abuz de încredere prin fraudarea creditorilor”, informează IPJ Cluj.

Bărbatul de 26 de ani ar fi consumat credite într-o sală de jocuri mecanice din Turda, fără a achita contravaloarea acestora. El i-ar fi promis angajatului societăţii păgubite că efectuează plata la final, însă nu şi-ar fi îndeplinit această obligaţie.


Persoana în cauză, din municipiul Turda, ar fi creat astfel sălii de jocuri mecanice, în decurs de câteva ore, un prejudiciu de aproximativ 10.200 de lei.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Ultimele Stiri
abonare newsletter