Actualitate

Restricții de circulație pe strada Ioan Rus din Floreşti

Începând de luni, 16 martie, timp de trei zile, circulația pe strada Ioan Rus din Floreşti va fi restricționată din cauza unor lucrări la patru staţii de pompare ape menajere și pluviale.

Astfel, în intervalul menţionat, participanții la trafic care intenționează să acceseze zona Eroilor de pe Cetății 2 sau invers, sunt rugați să folosească rute alternative, precum Avram Iancu sau relația Cetății 2 – Cetății 3. Ulterior acestei lucrări, va mai exista una, tot pe Ioan Rus, spre intersecția cu Cetății 2. Cele două lucrări nu au fost executate concomitent, pentru că se bloca total accesul/ieșirea floreștenilor din câteva zeci de imobile.

Lucrările care prevăd realizarea a patru stații de pompare ape menajere și pluviale, sistematizarea canalizării menajere pe străzile Urușagului și D. Mocanu din Florești au debutat săptămâna aceasta. Licitaţia pentru realizarea acestor lucrări a avut loc la finele anului trecut şi a fost adjudecată de Boccardo Enterprise, pentru suma de 839.434 lei. Fondurile aferente lucrării sunt suportate în întregime de bugetul local al comunei Florești.

Ultimele Stiri
abonare newsletter