Actualitate

Accident rutier în Jucu. O persoană a fost grav rănită - VIDEO

Un accident rutier, soldat cu rănirea gravă a unei persoane și avarierea a două mașini, a avut loc joi dimineața, 12 martie 2015, în jurul orei 07:20, pe DN1C, în localitatea clujeană Jucu.

La fața locului a intervenit un echipaj SMURD și unul al serviciului de descarcerare al ISU Cluj.


Conform IPJ Cluj, accidentul a fost provocat de o femeie de 31 de ani care nu a acordat prioritate de trecere unei autoutilitare, la pătrunderea pe DN1C dinspre Jucu de Mijloc.

„Din primele cercetări ale polițiștilor reiese faptul că o femeie de 31 de ani din Jucu nu ar fi acordat prioritate de trecere, la pătrunderea pe DN1C dinspre Jucu de Mijloc și a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 49 de ani din Cluj-Napoca. În urma impactului conducătoarea auto a rămas încarcerată, vehiculul în care se afla fiind proiectat în afara părții carosabile. Tot în acest autoturism se afla și o minoră de șase ani care nu a suferit leziuni”, a declarat pentru Monitorul de Cluj purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj Simona Vîrci.


Potrivit aceleași surse, șoferul autoutilitarei a fost testat de polițiștii clujeni cu alcool testul și s-a stabilit că acesta nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

De asemenea, femeie de 31 de ani a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe 1 Cluj pentru a primi îngrijiri medicale.


Politiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea accidentului rutier.

Ultimele Stiri
abonare newsletter