Actualitate

Incendiu la o garsonieră de pe strada Cernei

Un incendiu a izbucnit în noaptea de miercuri spre joi, 12 martie 2015, în jurul orei 02:20, într-o garsonieră de pe strada Cernei din Cluj-Napoca. Mai multe persoane au fost intoxicate cu fum.

sursa foto: newsbucovina.ro sursa foto: newsbucovina.ro

Potrivit ISU Cluj, la fața locului s-a intervenit cu trei autospeciale pentru stingerea incendiilor și două ambulanțe. Incendiul a izbucnit după ce o persoană nu a fost atentă şi a lăsat o ţigară nesupravegheată.

"Colegii mei au stabilit că cea mai probabilă sursă de aprindere a fost fumatul. Cel mai probabil din cauza unei ţigări a izbucnit incendiul respectiv", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Cluj, Andrei Biriş.


Locatarii au fost evacuaţi, iar mai multe persoane au fost transportate la spital pentru investigaţii amănunţite.

"A fost evacuată scara în care a avut loc incendiul la garsonieră. Au fost mai multe persoane intoxicate cu fum, dintre care patru au fost  transportate la spital. Printre acestea a fost şi o persoană care s-a tăiat la mână după ce a spart un geam", a mai precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Cluj, Andrei Biriş.


Potrivit ISU Cluj nimeni nu a fost rănit grav.

abonare newsletter