Actualitate

Mama premierului Ponta, audiată la DNA Ploieşti

Cornelia Naum, mama premierului Victor Ponta, a venit, joi dimineaţă, la DNA Ploieşti, surse judiciare afirmând că ea a fost citată ca martor în dosarul privind fraudarea de fonduri europene, în care este arestat cumnatul premierului, Iulian Herţanu.

Cornelia Naum a ajuns la sediul DNA Ploieşti, joi, în jurul orei 9.15, venind singură, potrivit Mediafax.

Aşteptată de jurnalişti, Cornalia Naum nu a făcut nici o declaraţie: "Dau declaraţii la DNA, nu la dumneavoastră. Aştept să mă întrebe procurorii".


La insistenţele jurnaliştirlor în ceea ce priveşte afacerile lui Herţanu, Cornelia Naum a răspuns: "Nu-mi puneţi întrebări din astea. Eu vă păzesc pe dumneavoastră să nu cădeţi".

Avocat: Cornelia Naum se află la DNA în calitate de martor

Avocatul Corneliei Naum, Bogdan Vlad, a declarat că mama premierului Victor Ponta se află la DNA Ploieşti întrucât a fost citată în calitate de martor, în dosarul în care este arestat ginerele său, Iulian Herţanu, transmite Mediafax.


"Vom participa la această activitate procedurală", le-a declarat jurnaliştilor Bogdan Vlad, după intrarea Corneliei Naum în sediul Serviciului Teritorial Ploieşti al DNA.

În 26 februarie, şi sora premierului Victor Ponta, Alexandra Herţanu, a fost audiată la Serviciul Teritorial Ploieşti al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, în acelaşi dosar în care soţul său, Iulian Herţanu, este arestat preventiv, alături de omul de afaceri Vladimir Ciorbă, sub acuzaţia de deturnare de fonduri europene şi evaziune fiscală.

abonare newsletter