Actualitate

UPDATE: Alertă cu bombă în Chişinău, înaintea vizitei lui Klaus Iohannis

O alertă cu bombă a fost declanşată la două bănci din Chişinău, a anunţat poliţia în urma unui apel primit de la angajaţii serviciului de pază.

UPDATE: Trei alerte cu bombă au fost declanşate la bănci din Chişinău, a anunţat poliţia în urma unui apel primit de la angajaţii serviciului de pază, în timp ce preşedintele român Klaus Iohannis este aşteptat marţi după amiază în capitala moldoveană, relatează Mediafax. O nouă alertă cu bombă a fost înregistrată marţi la o altă filială a Băncii de Economii, situată pe strada Columna din Chişinău, în timp ce verificările continuă la sediul central al băncii, relatează PRO TV Chişinău. O a treia alertă cu bombă a fost înregistrată marţi la filiala Băncii de Economii de pe strada Columna din Chişinău, iar geniştii au fost sosit la faţa locului.

Paznicii au alertat, la rândul lor, administraţia instituţiilor şi poliția, care a decis evacuarea zonei, potrivit publika.md.


„Poliţia a fost alertată de angajaţii de pază ai acestor bănci, care la rândul lor au primit mesaje prin SMS, precum că sediile a două bănci diferite au fost minate. Urmează a fi aplicate toate procedurile de verificare. Informaţia a parvenit la orele 9:00. Au fost trimişi criminalişti şi genişti de la BombTeh. Aşteptăm concluzia lor”, a declarat ofiţerul de presă al Direcţiei de Poliţie a Municipiul Chişinău, Adrian Jovmir.

Toţi angajaţii celor două bănci au fost evacuaţi.

Etichete: vizita chisinau
abonare newsletter