Actualitate

Cât costă schimbarea becurilor arse în Primăria Cluj-Napoca

Un anunț de achiziții publice pentru cumpărarea de produse electrice de întreținere și becuri a fost publicat, luni, pe site-ul Primăriei, firmele interesate fiind așteptate cu oferte până în 2 martie.

Primăria Cluj-Napoca vrea să cumpere becuri, prize, șurubelnițe și cabluri în valoare de aproape 60.000 lei, fără TVA. Un anunț de achiziții publice pentru cumpărarea de produse electrice de întreținere și becuri a fost publicat, luni, pe site-ul Primăriei, firmele interesate fiind așteptate cu oferte până în 2 martie.

“Oferta financiară va cuprinde atât valoarea totală cât și prețurile unitare pentru toate produsele. Precizăm că valoarea estimată se referă la valoarea totală a produselor, fără TVA”, se arată în caietul de sarcini.


Potrivit aceluiași document, printre produsele care vor fi cumpărate se numără 200 de cabluri electrice în lungime de 1,5 m, peste 500 de siguranțe, 400 de prelungitoare, 1.000 de tuburi de neon, 700 de becuri economice, 100 de dulii mari și mici și 14 șurubelnițe de diferite dimensiuni. Firma care va avea cea mai mică ofertă va fi desemnată câștigătoare. Ofertantul câștigător va trebui să ducă produsele la Primărie, marfa fiind supusă unui control. “Prețul ofertat va cuprinde și transportul produselor la sediul instituției, respectiv Cluj-Napoca, strada Moților nr.3. Se vor prezenta prețuri unitare pentru toate produsele, exprimate în lei, fără TVA. Se vor prezenta mostre pentru fiecare din produsele ofertate. Comenzile vor fi onorate de la transmiterea lor în scris”, este precizat în caietul de sarcini.

Reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca nu au putut fi contactați pentru a preciza dacă produsele respective vor fi folosite doar în sediul Primăriei sau și în celelalte clădiri ale regiilor aflate în subordine.

Ultimele Stiri
abonare newsletter