Actualitate

Ion Caramitru revine pe scena teatrului din Turda de „Mărțișor”

Actorul Ion Caramitru revine pe scena Teatrului „Aureliu Manea” din Turda cu un spectacol sensibil și neconvențional, duminica, 1 martie, de la ora 19.00.

Actorul va fi acompaniat de unul dintre cei mai talentați dintre copiii Clujului, violoncelistul Adrian Naidin, care a acceptat invitația de a da ritm unui emoţionant spectacol de cuvinte. “Rostit, sunetul ar putea deveni cuvânt”, spune Adrian Naidin. “Sunt întâlniri între cuvânt și sunet. Ambele au aceeași origine: spiritul. Ambele vin din suflet”, spune Adrian Naidin.

Artistii vin la Turda în premieră cu spectacolul-eveniment “Vorbe, vorbe, vorbe…”, un best of al celor doi artişti, o producţie de înaltă ţinută artistică. Actor celebru şi regizor afirmat, Ion Caramitru va face demonstraţii de virtuozitate într-o istorie cu vorbe, ai cărei protagoniști sunt adesea Shakespeare, Eminescu sau Nichita - o excelentă provocare pentru un mare maestru rostitor de versuri, elegant și ingenios, care explorează, uneori cu umor, subtilități ale minţii și colțuri secrete ale sufletului. Dincolo de pasiunea pentru teatru, Ion Caramitru are mult farmec, forţă şi o naturaleţe ce i-a adus întotdeauna admiratori și ropote de aplauze.


Biletele pot fi achiziţionate de la agenţia teatrului de luni –vineri, între orele 9.00- 16.00. Preţ bilet 20 lei.

Ultimele Stiri
abonare newsletter