Actualitate

O clujeancă a demascat trei hoți care încercau să jefuiască o tânără într-un autobuz - VIDEO

O doamnă în vârstă a reuşit să demaşte trei hoţi care încercau să fure portmoneul unei tinere care circula într-un mijloc de transport în comun din Cluj-Napoca.

Foto: Captură video Foto: Captură video

Evenimentul a avut loc marți dimineața, 17 februarie, în jurul orei 8:30, într-un autobuz al Companiei de Transport Public (CTP) din Cluj-Napoca și a fost surprins de camerele de supraveghere din mijlocul de transport în comun.


În imagini se poate observa cum trei bărbați înconjoară o tânără şi, pe parcursul a mai puţin de un minut, unul dintre hoți îi sustrage acesteia portmoneul din geantă apoi îl plasează complicelui său de la uşă. Doamna în vârstă observă furtul și o avertizează pe tânără că a fost jefuită.

Imediat, doi dintre hoţi o înconjoară pe reclamantă pentru a o intimida, însă aceasta rămâne calmă și îi cere tinerei să îşi verifice poşeta. În acel moment, hoţul de la uşă aruncă jos portmoneul, în vreme ce un călător în vârstă ia atitudine, cerând şoferului Companiei de Transport Public (CTP) să nu deschidă uşile autobuzului.


Șoferul autobuzului ține cont de cererea călătorului, oprește în prima stație, blochează ușile și apoi sună la 112.

abonare newsletter