Actualitate

Bărbat reţinut pentru 24 de ore, după ce a provocat un accident rutier mortal în Câmpia Turzii

Un bărbat, de 27 de ani, care a condus un autoturism sub influenţa alcoolului şi a cauzat un accident rutier mortal şi rănirea altor doi, a fost reţinut de poliţişti.

La data de 17 februarie, poliţiştii din Câmpia Turzii au reţinut pentru 24 de ore, un bărbat de 27 de ani.

După ce a consumat alcool şi s-a urcat la volanul unei maşini a pierdut controlul asupra vehiculului într-o curbă la dreapta şi a intrat pe contrasens, intrând în coliziune cu un gard din beton care susţinea terasamentul căii ferate din Câmpia Turzii.


În urma impactului, un bărbat, de 27 de ani, a decedat, un bărbat de 26 de ani, şi conducătorul auto au suferit leziuni grave, iar un tânăr, de 23 de ani, a fost rănit uşor. Toţi cei implicaţi erau din Câmpia Turzii şi se deplasau cu autoturismul care a pătruns pe sensul opus de mers.

“Conducătorul auto a fost reţinut pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracţiunilor de ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. Totodată, faţă de acesta s-a luat măsura controlului judiciar. Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale”, au declarat reprezentanţii IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter