Actualitate

Cuplu de pianişti de renume internațional, pe scena Filarmonicii, în Luna Tinerilor Artişti

Filarmonica de Stat „Transilvania” readuce pe scena muzicală a Clujului cuplul de pianişti Sivan Silver – Gil Garburg, un duo excepţional ce s-a remarcat la nivel internaţional în peste 40 de ţări de pe 5 continente. Evenimentul muzical cuprins în proiectul ”Luna Tinerilor Artişti” va avea loc vineri, 20 februarie 2015, de la ora 19:00.

Orchestra Simfonică a Filarmonicii, alături de cei doi pianişti, va interpreta Concertul pentru două piane semnat de compozitorul ceh Bohuslav Martinů. Din programul serii face parte şi Simfonia nr. 3, cunoscută şi sub titlul de Eroica, de Ludwig van Beetoven, interpretată sub bagheta dirijorului de origine turcă Işin Metin, aflat pentru prima dată pe scena din Cluj-Napoca.

Month of Young Musicians propune tinerilor, şi nu numai, o alternativă de petrecere a timpului liber într-un mediu cultural vast şi o mai bună cunoaştere a ceea ce are de oferit Capitala Tineretului în 2015, în materie de evenimente muzicale. Pentru mai multe detalii vă invităm pe website-ul oficial al Filarmonicii şi pe profilul proiectului Month of Young Musicians.


Programul concertului:

Orchestra Filarmonicii de Stat „Transilvania”

Dirijor: Işin Metin (Turcia)


Pian: Sivan Silver (Germania)

Pian: Gil Garburg (Germania)


Bohuslav Martinů  - Concert pentru două piane, H. 292

Ludwig van Beethoven - Simfonia nr. 3 în Mi bemol major, op. 55, Eroica


Biletele se pot cumpăra de la Agenţia de Bilete a Filarmonicii (Piaţa Lucian Blaga nr. 1-3, la parter în incinta Casei de Cultură a Studenţilor) după următorul program: luni - miercuri între orele 10:00 – 14:00; marţi - joi între orele 12:00 – 18:00 şi vineri între orele 10:00 – 14:00 sau cu o oră înainte de concert, direct de la locaţia acestuia. Preţul unui bilet întreg este de 20 lei preţ întreg iar preţul unui bilet redus, pentru elevi, studenţi şi pensionari este de 10 lei.

Etichete: filarmonica Cluj
Ultimele Stiri
abonare newsletter