Actualitate

Trei şoferi prinşi beţi la volan de Valentine’s Day

Trei şoferi din judeţul Cluj au fost prinşi băuţi la volan sâmbătă, 14 februarie, de Valentine’s Day. Cei trei s-au ales cu dosare penale.

Trei şoferi au uitat sâmbătă de legile circulaţiei şi s-au urcat la volan după ce au consumat băuturi alcoolice.

Astfel, în jurul orei 16:00, poliţiştii din Turda au prins un bărbat de 49 de ani în timp ce conducea un autoturism pe strada Piaţa Romana din Turda sub influenţa alcoolului. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind pozitiv. A fost condus la Spitalul Municipal Turda pentru recoltarea probelor biologice de sânge.


În jurul orei 19:42, tot poliţiştii din Turda, au prins un bărbat de 35 de ani în timp ce conducea un autoturism în comuna Ciurila sub influenţa alcoolului. Acesta a fost dus la un spital pentru recoltarea probelor biologice.

În jurul orei 23:30, poliţiştii din Gherla, au depistat un bărbat de 27 de ani în timp ce conducea un autovehicul pe raza comunei Sic, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice.


„Pe numele celor trei şoferi poliţiştii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, Carmen Jucan.

Ultimele Stiri
abonare newsletter