monitorulcj.ro Menu
Actualitate

(P) Târg de cadouri şi evenimente multiculturale la Iulius Mall de Valentine`s Day

Clujenii care sunt în căutarea cadoului perfect pentru jumătatea lor, cu ocazia sărbătorii de Valentine`s Day, sunt invitaţi să treacă pragul târgului de cadouri “Happy Valentine`s Day” din Iulius Mall Cluj, un eveniment multicultural cu sute de cadouri şi numeroase premii.

Timp de cinci zile, în perioada 11 – 15 februarie 2015, clujenii şi nu numai vor găsi, la parterul Iulius Mall Cluj, numeroase standuri cu “dovezi de dragoste”, ideale pentru a-i surprinde pe cei dragi lor. Peste 40 de participanţi vor prezenta sugestii de cadouri pentru orice gusturi: decoraţiuni, bijuterii, cosmetice, dulciuri şi multe altele.

Diversitatea culturală, promovată de studenţii străini

Vineri, în aşteptarea Zilei Îndrăgostiţilor, cei care vor să aibă parte de o întâlnire inedită îşi pot invita persoana dragă într-o incursiune în jurul lumii. De la ora 17:00, Iulius Mall se va transforma în „Global Village”.


Evenimentul marca AIESEC reuneşte 15 studenţi internaţionali, din Brazilia, Egipt, Australia, Ucraina, China, Taiwan, Malaysia, Polonia, Portugalia, Mexic și Canada, care vor promova diversitatea cultural prin mâncărurile tradiţionale, dansurile specifice, obiceiurile caracteristice şi curiozităţi privind modul lor de viaţă.

Concurs de pedalat de Ziua îndrăgostiţilor

În plus, clienţii Iulius Mall Cluj sunt invitaţi sa participe la concursul „Love Ride”. Până pe 14 februarie, cei care au făcut cumpărături în valoare de minimum 100 de lei se pot înscrie în cursa dragostei, în cadrul căreia participanţii vor pedala timp de 30 de minute şi vor fi premiaţi în funcţie de numărul kilometrilor pe bicicletă.


Înscrierile se pot face la Centrul Info Iulius Mall Cluj, în limita locurilor disponibile.