Actualitate

Ipoteză şoc! I-a ajutat „Dorel” pe cei patru deţinuţi să evadeze?

Vinerea trecută mai mulți muncitori de la Compania de Apă Someş din Cluj-Napoca ar fi intervenit pentru a curăța canalizarea din cadrul arestului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj. Cei patru deţinuţi ar fi evadat după ce muncitorii de la Compania de Apă Someş ar fi curăţat canalizarea, iar la plecare ar fi lăsat gratiile de la unul din geamuri sprijinite de perete.

Unul dintre cei patru evadați a fost escortat la toaletă și a observat că geamul nu mai are gratii, informează evz.ro.

Citeşte şi: Neglijenţă extrem de gravă la Poliţia Cluj: cum au EVADAT 4 deţinuţi PERICULOŞI?


Patru deținuți deosebit de periculoși au evadat sâmbătă după amiaza din arestul IPJ Cluj. Imediat, a fost instituită o alertă în tot judeţul pentru căutarea lor. Toţi poliţiştii din judeţul Cluj s-au mobilizat pentru prinderea lor. De asemenea, s-au organizat filtre pe toate drumurile din judeţ, iar poliţiştii verifică fiecare maşină.

Citeşte şi: 4 DEȚINUȚI au EVADAT din arestul IPJ Cluj. Au rupt un grilaj de fier şi au sărit un zid din beton. Toţi poliţiştii din judeţ sunt în teren


Daniel Baciu, deținutul în vârstă de 16 ani care a evadat sâmbătă după amiaza din arestul IPJ Cluj, a fost prins de poliţiştii clujeni sâmbătă, 17 ianuarie, în jurul orei 22.00. Acesta era arestat preventiv pentru furt calificat şi a fost prins de către poliţiştii clujeni în zona gării din Cluj-Napoca.

Citeşte şi: Cine este Alexandru Bartuş, deţinutul evadat de 3 zile pe care poliţia nu reuşeşte să-l prindă. A îngrozit Franţa


Un al doilea deţinut care a evadat din arestul IPJ Cluj sâmbătă după amiaza a fost prins în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică. Potrivit unor surse din Poliţia Cluj, deţinutul a fost prins în centrul oraşului. El a fost dus în faţa procurorului de caz pentru a fi audiat, au mai spus sursele citate. Claudiu Marin Botorea era arestat preventiv pentru furt calificat, evadatul fiind prins în zona centrală din Cluj-Napoca.

Citeşte şi: Psihologul Daniel David despre deţinutul care nu a fost prins: „Dacă nu are gândirea strategică, va încerca să rămână în stare de libertate PRIN ORICE MIJLOACE”


Unul dintre cei patru tineri care au evadat, sâmbătă seară, din arestul Poliţiei Judeţene Cluj, un bărbat în vârstă de 22 de ani, arestat pentru tentativă de omor, a fost depistat şi prins duminică, 18 ianuarie, de către poliţiştii clujeni în zona gării din Cluj-Napoca în jurul orei 6.30. Tiberiu Lăcătuş era arestat preventiv pentru tentativă de omor, evadatul fiind prins în zona gării din Cluj-Napoca. El a fost dus în faţa procurorului de caz pentru a fi audiat.

Citeşte şi: Evadări celebre de-a lungul timpului în România

Ultimele Stiri
abonare newsletter