Actualitate

Ce „vrăji” au mai făcut poliţiştii clujeni. Ce capturi impresionante au mai reuşit

Un tânăr prins la furat, o urmărită internaţională depistată la Cluj şi mai mulţi metri cubi de lemn confiscaţi sunt “reuşitele” poliţiştilor clujeni din ultimele ore. La toate acestea se mai adaugă şi o infracţiune rutieră.

Potrivit IPJ Cluj, o femeie dată în urmărire naţională pentru executarea a 6 ani de închisoare pentru infracţiuni cu violenţă, a fost depistată de poliţiştii clujeni, în comuna Aiton. Pe numele femeii de 40 de ani din Turda, Judecatoria Turda a emis mandat de executare a 6 ani de închisoare pentru comiterea infracţiunilor de rele tratamente aplicate minorului şi vătămare corporală. Condamnata a fost încarcerată în Penitenciarul Gherla - Secţia Exterioară Cluj-Napoca.

La data de 16 ianuarie, ora 14:30, poliţişti rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Turda au depistat un bărbat, de 43 de ani, din Turda, în timp ce conducea un autovehicul fără să deţină permis de conducere. Conducătorul auto a fost identificat de poliţişti imediat după ce ar fi produs un accident rutier soldat cu avarierea a două autoturisme, la intersecţia străzilor Calea Victoriei cu Rapsodiei, din municipiul Turda. Bărbatul este cercetat sub aspectul savârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.


Circa 14 metri cubi de lemn, în valoare de aproximativ 3.000 lei, au fost confiscaţi de poliţiştii clujeni, în urma unei acţiuni pentru depistarea delictelor silvice. Poliţiştii din Floreşti au depistat în trafic,  pe DJ107M, în localitatea Luna de Sus, un bărbat, de 45 de ani, din comuna Roşia Montană, judeţul Alba, care  transporta lemn cu un autocamion. Conducătorul auto nu a putut să prezinte documente care să ateste  provenienţa legală a lemnului deţinut. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional. Cei aproximativ 14 metri cubi de material lemnos transportaţi, în valoare de circa 3.000 lei, au fost confiscaţi şi predaţi ocolului silvic competent.

Un tânăr, de 20 de ani, bănuit că a pătruns fără drept în curtea unui imobil şi a sustras bunuri de 1.800 lei, a fost depistat şi este cercetat de poliţişti pentru furt calificat.La data de 15 ianuarie, ora 14:00, un bărbat din Măguri-Răcătău a sesizat Poliţia cu privire la faptul că persoane necunoscute i-ar fi sustras bunuri de circa 1.800 de lei. În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au depistat un tânăr de 20 de ani din Măguri-Răcătău bănuit de comiterea faptei ilicite.


 “Din cercetări a reieşit că tânărul ar fi pătruns fără drept în curtea imobilului părţii vătămate, de unde şi-ar fi însuşit elemente ale instalației de prelucrat material lemnos. Prejudiciul cauzat, în valoare de aproximativ 1.800 de lei, a fost recuperat în totalitate de poliţişti. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”, transmite IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter