monitorulcj.ro Menu

Actualitate

Clujean condamnat pentru furt, prins de polițiști după ce a comis un nou jaf

Un clujean, dat în urmărire naţională pentru a executa o pedeapsă cu închisoarea pentru furt, a fost prins de poliţişti imediat după ce a comis un nou jaf.

„La data de 15 ianuarie, ora 16:20, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, împreună cu jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Cluj-Napoca, în timp ce patrulau pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice, au surprins, în flagrant delict, un bărbat suspectat de comiterea unui furt din auto. Acesta a fost prins pe Aleea Slatina, după ce ar fi sustras un portmoneu cu acte şi bani, dintr-un autoturism parcat pe strada Aurel Vlaicu, din Cluj-Napoca” au transmis polițiștii clujeni.

În urma verificărilor efectuate de către poliţişti, s-a stabilit faptul că, pe numele bărbatului, Judecătoria Oradea a emis mandat de executare a 4 ani şi 8 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

Bărbatul, de 28 de ani, din Cluj-Napoca, a fost escortat la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Gherla, în vederea executării pedepsei.